وی همچنین به نقد سریالهایی همچون فرار از زندان ، لاست ، فرینج ، قهرمانان ، سوپرنچرال ، سیمپسونها ، دوستان ، فلش فوروارد ، جریکو ، بیست و چهار و… پرداخته و همچنین نقدهایی بر سریال های شبکه فارسی ۱ داشته است. او در نقد محصولات سینمایی غرب ، با استفاده از علم استراتژیک پسزمینههای احتمالی سیاسی و فرهنگی آنها را بررسی میکند.
حسن عباسی مخالف «گفتگوی تمدنها» و «جامعه مدنی» ، از نوعی که اصلاح طلبان تعریف کرده اند و نوعی وادادگی فرهنگی و اجتماعی را در آن الزام میکنند ، است و تنها راه مقابله با غرب را مقاومت فرهنگی و ایستادگی میداند. رسانههای آمریکا نیز متقابلا سخنان عباسی را دلیل محکمی بر تایید و ادامه سیاست های جرج بوش و نیاز مقابله و دفع خطر ایران دانستهاند.
حسن عباسی اعتقاد دارد که ۸۰ درصد از اقتصاد ایران بر پایه ربا است و این اعتقادش را از آیت الله جوادی آملی گرفته است. وی خواستار اقدام و همکاری مجلس شورای اسلامی ، دولت ، مجلس خبرگان رهبری ، علما برای ربازدایی است. او معتقد به پوچی فلسفه اقتصاد غرب و رسیدن به نقطه پایانی آن می باشد و در این زمینه تدوین طرح جایگزینی برای اقتصاد ایران را ضروری می داند. او توجه و اقدام جدی مسئولان اقتصادی ایران و دانشکدههای اقتصاد را لازم و سکوت آنها را در این زمینه غیرقابل قبول و توجیه ناپذیر میداند. عباسی همچنین از این که سرمایه مردم در زمینه تولید هزینه نمیگردد و از این که هر روز بانکها ، آسمان خراشهای جدیدی به موارد قبلی میافزایند گله مند است.
دکتر حسن عباسی درباره ی فوتبال میگوید: برخلاف تصور آنان که فکر میکنند فوتبال یک ورزش است ، فوتبال ابزار سیاست است. در واقع ، پشت فوتبال سپ بلاتر نیست بلکه دکتر هنری کسینجر است.
علی شمخانی ، فرمانده نیروی دریایی در دوران جنگ و وزیر دفاع سید محمد خاتمی زمانی مدعی شد عباسی در جنگ ایران و عراق حضور نداشته است. شمخانی گفت: «اگر حسن عباسی و عباسیهای دیگر به جبهه میآمدند و ما کمبود نیرو نداشتیم ، مساله فرق میکرد. ایشان در جبهه حضور نداشتند».
البته حسن عباسی به ادعای شمخانی پاسخی نداد اما در سخنانی که میتوان آن را پاسخی غیر مستقیم به شمخانی دانست گفت: در اواسط جنگ ایران در مقابل کشور عراق در هور ، مقابل یکدیگر ایستاده بودند و این در شرایطی بود که برخی دوستان در داخل ، گلف و زیر کولر جنگ را اداره میکردند و آنهایی که اکنون متهم میشوند در جنگ تحمیلی حضور نداشتند به آن سمت هور رفته و در بصره و حتی عراق جنگ چریکی میکردند. خبرگزاری فارس نیز تحت عنوان تصاویر منتشر نشده از عملیات چریکی سپاه ، تعداد ۴۳ عکس منتشر کرد که در ۲۳ عدد از آنها چهره حسن عباسی دیده میشود.
وی در شانزدهم خرداد ۱۳۸۸ در پی سخنرانی در دانشکدهٔ فنی دانشگاه تهران با عنوان «۲۰ سال خامنهایسم و جمهوری دهم» و مصاحبه با روزنامه وطن امروز در تاریخ سوم خرداد ۱۳۸۸ با عنوان «چرا میخواهند احمدی نژاد نباشد؟» و سخنرانی در تالار سید الشهدا تهران با عنوان «مهندسی افکار عمومی» بنا به شکایت دفتر اکبر هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی بازداشت شد که البته بعد از جریان اعتراضات ۱۳۸۸، در دادگاه رفع اتهام و تبرئه شد.
جنجالی ترین سخنرانی دکتر عباسی پاسخ گویی مسئولین نام دارد و بخاطر این سخنرانی دکتر عباسی ۱۹ بار در دادگاه های ایران محاکمه شدند. این سخنرانی در تاریخ ۴ تیرماه ۱۳۸۳ در مشهد مقدس پیرامون پاسخگویی مسئولین به قاچاق دختران و ماجرای راه آهن نیشابور و … ایراد شد که منجر به ممنوع السخنرانی شدن ایشان شد.
مدت زمان: ۱ ساعت و ۱۱ دقیقه
تاریخ: ۴ تیر ۱۳۸۳
موضوع: قاچاق دختران به امارات ، ماجرای راه آهن نیشابور و افتتاح فرودگاه امام خمینی (ره)
فرمت: Flv , mp3
کیفیت: متوسط
دکتر عباسی سر یک سخنرانی دیگر هم به مدت ۲ سال خانه نشین شدند.
و آخرین بار سر سخنرانی ۲۰ سال خامنه ایسم و جمهوری دهم در ۱۳۸۸/۳/۳ بازداشت شدند.
سخنرانی دکتر حسن عباسی در سوم خرداد ۸۸ که بنا به شکایت دفتر اکبر هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی در تاریخ شانزدهم خرداد ۸۸ منجر به بازداشت شدن او شد.
مدت زمان: ۲ ساعت ۳۶ دقیقه
تاریخ: سوم خرداد ۱۳۸۸
مکان برگزاری: دانشکدهٔ فنی دانشگاه تهران
موضوع : جمهوری دهم و بیست سال خامنه ایسم
فرمت: mp3
کیفیت: خوب
البته قبل از این سخنرانی دکتر عباسی ، یک سخنرانی جنجالی دیگری در اصفهان در تاریخ ۱۳۸۸/۲/۲۱ قبل از انتخابات انجام دادند که بازهم حواشی زیادی به دنبال داشت. و جریان ۲۵۰ نفر جاسوسی که از دفتر آقای خاتمی حقوق می گرفتند را افشا کرد.
در این سخنرانی مهم و جنجالی که در ایام پیش از انتخابات دهم ریاست جمهوری در اردیبهشت ۸۸ در تالار شریعتی دانشگاه اصفهان انجام شد ، دکتر حسن عباسی ، در ابتدا به بررسی خط مشی و رویکرد دولت های مختلف پس از انقلاب پرداخت و به سیاست خارجی جمهوری هفتم و هشتم (دوران اصلاحات) ، نتیجه آن و بازخورد این عمل در انتخابات جمهوری نهم اشاره کرد. در ادامه وی با بیان ورود جمهوری نهم به خطوط قرمز غرب در حوزه سیاست خارجی ، به بررسی عملکرد جمهوری نهم در حوزه سیاست داخلی نظیر: انرژی هستهای ، تکنولوژی فضایی ، خصوصی سازی و اصل ۴۴ و … پرداخت.
این برنامه ۳ ساعت و ۸ دقیقه ای که شامل سخنرانی ، تریبون آزاد (و البته هوچیگری ، شانتاژ و اختلال در نظم جلسه) همراه بود ، بازخورد ها و نتیجه های خیلی خوبی داشت. به جز مطالب دقیق و کارشناسانه ارائه شده در این همایش که البته به خاطر شانتاژ و هوچیگری عدهای به پایان نرسید! چیزی که به صورت واضح و شفاف و آشکار و بی پرده مشخص شد ، چهره واقعی تفکر اصلاح طلبی (از نوع دوم خردادی آن) و داعیه داران حمایت از میرحسین موسوی بود.
مدت زمان: ۳ ساعت ۲۲ دقیقه
تاریخ: بیست و یکم اردیبهشت ماه ۱۳۸۸
مکان برگزاری: تالار دکتر شریعتی دانشگاه اصفهان
موضوع: جمهوری که بود ، جمهوری که هست ، جمهوری که نیست ، جمهوری دهم
فرمت: mp4 , mp3
کیفیت: عالی
حجم: ۶۰۰ مگابایت
دانلود فایل تصویری به صورت پارت های ۱۰۰ مگابایتی :
***********
“مبنای مشروعیت دین ، اسلام و ایرانی را ، انسان امریکایی ، اسرائیلی و اروپایی میبره زیر سوال ، یک بار یکی از مبانی مشروعیت غرب [هولوکاست] را ایران به چالش کشید تا بگه اگر تو وارد خط قرمز من بشی ، منم برای اینکه مشروعیت تو را زیر سوال ببرم حرف برای گفتن دارم… “
در ادامه دکتر عباسی به برخی عقب نشینی های دوران اصلاحات و موضع گیری های زبونانه برخی نویسندگان و روشنفکران و سیاسیون اشاره میکند که در این موقع، برخی از دکتر میخواهند که مانند مشائی، نام آنها را ببرد و دکتر پاسخ میگوید:
“… میشه مثل پیرمؤذن ، فاطمه حقیقت جو ، اکبر گنجی ، محسن سازگارا… مگر خاک فرهنگی این مملکت را محسن سازگارا به توبره نکشید…. آنهایی که در حلقه کیان ، بنیانهای اسلام و نظام را زیر سوال بردند، امروز کجای آمریکا زندگی میکنند؟… یک مشائی را توی دولت احمدی نژاد کردن چماق ، که خود ما هم بهش نقد داریم. من لیست ۲۵۰ آدمی که از دفتر آقای خاتمی حقوق میگرفتند که زیرآب اسلام را بزنند منتشر میکنم. آقای میرحسین موسوی باید تکلیفش را با جریانی که ۲۵۰ نفرش جاسوسی میکنه روشن کنه ، والسلام”.
همچنین دکتر حسن عباسی به نقد سریال های استراتژیک جهانی همت گمارده و نسبت به القائات پنهان آنها برای تسخیر قلب و ذهن مردم جهان هشدار می دهد و واجد نگاه آینده شناسی است ، او پیشتر از آنکه گلشیفته فراهانی در فیلمی هالییودی نقش نمایی کرده باشد ، نسبت به آینده ی او هشدار داده بود و حالا اگر چند دقیقه از فیلم صحبت های چند سال پیش حسن عباسی را ببینند از دور اندیشی وی متعجب خواهید شد.
و مطلب آخر اینکه نباید انتظار داشته باشیم غرب از کسی که در تضاد با منافع پلید و شیطانی اوست تجلیل کند. با این حال در بعضی از این مطالب نبوغ سیاسی دکتر رو قابل انکار دانسته اند ، در این قسمت می خواهیم به تعدادی از اظهار نظر هایی که در مورد ایشان شده با ذکر منبع اشاره کنیم.
• در وال استریت ژورنال از ایشان به عنوان پروفسور علوم استراتژیک یاد شده است.
‘The Last Helicopter’
• در مقاله ای یکی از دیپلمات های اروپایی از ایشان به عنوان مغز استراتژیک Big Strategic Brain نام برده است.
AN ADVENTURE THAT CAN BACKFIRE
• آقای مایکل لدین یکی از استراتژیست های معروف غرب از ایشان به عنوان دانشمند مشهور علوم سیاسی نام می برد.
No Way Out
• و در یک ژورنال دیگر از ایشان به عنوان استراتژیست ارشد ایران نام برده شده است.
An Unremarkable Declaration of War